FAQ

Bekijk hier de meest voorkomende vragen

Een nieuwe woning in Zuid-Spanje: waar begin ik?

Als eerst plannen we een vrijblijvend online of op locatie gesprek in om een goed beeld te krijgen van je/jullie wensen en behoeftes. Aan de hand hiervan maken we een plan voor alle aspecten, financieel, juridisch en natuurlijk de zoektocht naar het perfecte plekje.

Wat voor soort woningen biedt ik aan?

Ik bied een breed aanbod aan van woningen in Zuid-Spanje, Costa del Sol. Hier vallen onder andere villa’s, townhouses, huizen en  penthouses onder. Van nieuwbouw projecten tot huisjes die nog gerenoveerd moeten worden. Met diverse stijlen en prijsklassen zit er altijd iets tussen dat past bij wat je zoekt.

Kan je helpen bij het regelen van bezichtigingen?

Absoluut! Ik regel niet alleen het vinden van, maar ontneem al het geregel. Dit houdt dus in dat ik een bezichtiging op een tijdstip inplan dat voor jou uitkomt. Al wat je/jullie moeten doen is aanwezig zijn.

Wat kost het om een huis te kopen in Zuid-Spanje?

De kosten variëren afhankelijk van de woning en je situatie. Ik kan je uitgebreid informeren over alle kosten die gepaard gaan met de aankoop, inclusief belastingen, notariskosten en juridische bijstand.

Hoelang duurt het voordat ik een woning in Zuid-Spanje heb gevonden?

De tijd die nodig is om een woning te vinden is erg afhankelijk van jouw specifieke voorkeuren en de beschikbaarheid van woningen op de markt. Ik streef ernaar om zo snel mogelijk een passende woning voor je te vinden. De eerste opties kan ik binnen 24 uur al toesturen!

Zijn er specifieke regels voor buitenlandse kopers in Spanje?

Ja, als buitenlandse koper of verkoper krijg je te maken met specifieke regels en procedures. Ik werk nauw samen met collega’s die gespecialiseerd hierin zijn waardoor we samen, de beste mogelijkheden kunnen onderzoeken.

Kunnen jullie helpen met juridisch advies en bijstand bij het kopen van een woning?

Ja, ik werk samen met ervaren juridische professionals die gespecialiseerd zijn in onroerend goed transacties in Spanje. Samen kunnen we je/jullie voorzien van deskundig advies en juridische bijstand gedurende het hele aankoopproces.

 

Waarom zou ik voor mij kiezen?

Ik onderscheid mij door mijn persoonlijke service, uitgebreide kennis en een breed netwerk van contacten in de vastgoedsector van Zuid-Spanje. Als je ervoor kiest om met mij samen op zoek te gaan naar een huisje dan kies je voor een zorgen – vrij – proces. Zie mij als je personal assistant op deze reis!