Marbella bepaalt het tempo voor de groei van de vastgoedmarkt.

white and brown concrete building under blue sky during daytime

Deel dit bericht

Als u overweegt om in 2023 een woning te huren in Marbella, zult u blij zijn te weten dat de bezettingsgraden voor huurwoningen in deze populaire bestemming naar verwachting hoog zullen blijven.

Factoren die de Populariteit van Marbella Stimuleren

Marbella is een geliefde toeristische bestemming, bekend om zijn prachtige stranden, luxe villa’s en bruisend nachtleven. Met zijn warme mediterrane klimaat en diverse culturele aanbod is het geen verrassing dat Marbella bezoekers van over de hele wereld aantrekt. Een reden voor de populariteit van de stad is zijn status als een van de toonaangevende internationale bestemmingen aan de Middellandse Zee. Deze wereldwijde interesse helpt het waardebehoud van het gebied tegen cyclische schommelingen als gevolg van veranderingen in rentetarieven en andere factoren.

Groeiende Vraag en Stabiele Markt

In de afgelopen jaren heeft Marbella een gestage toename van het toerisme gezien, met recordaantallen bezoekers in 2019. De COVID-19-pandemie heeft een wereldwijde verandering in levensstijlgewoonten versneld, met een nadruk op buitenruimtes, het maximaliseren van vrije tijd en op afstand werken. De vraag naar vastgoed in Marbella is ook versterkt door een toename van banen in de internationale high-techsector, vooral in het nabijgelegen Malaga. De combinatie van deze factoren heeft een stabiele vastgoedmarkt in Marbella gecreëerd, zonder de excessen van voorgaande decennia.

Meer om te ontdekken